"Gördüklerimden dolayı şaşkınlığım devam ediyor"

Çalıştaya katılmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden Bayburt'a gelen müze temsilcileri, çalıştayın ardından deneyimlerini Bayburt Postası ile paylaştı.

"Gördüklerimden dolayı şaşkınlığım devam ediyor"
Bayburt Postası - Baksı Müzesi'nde gerçekleşen ICOM Uluslararası Müzecilik çalıştayının yankıları devam ediyor. Çalıştaya katılmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden Bayburt'a gelen müze temsilcileri, çalıştayın ardından deneyimlerini Bayburt Postası ile paylaştı. 

Gerek çalıştay, gerekse Baksı Müzesi hakkında izlenimlerini Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş'a aktaran ICOM Yunanistan temsilcisi Alexandria Boinia "Burada olmak çok ilham verici" derken, Norveç temsilcisi Rune Holbek ise "Gördüklerimden dolayı şaşkınlığım hala devam ediyor" yorumunda bulundu. 

Baksı Müzesi'ne ikinci defa gelişinin heyecanını yaşayan ICOM Azerbaycan Temsilcisi ve aynı zamanda European Museum of the Year Award (EMYA) Jüri üyesi olan Cihangir Selikhmanov ise "Benzerlerinden çok farklılıklar içeriyor" yorumunda bulundu. 

İşte o açıklamalar...


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.