Emektar barcılardan muhteşem performans

Bayburt Bilim Eğitim Kültür Derneği'nin (BEKDER) 7.ni düzenlediği onur ödülleri gecesinin sürprizini emektar barcılar yaptı.

Emektar barcılardan muhteşem performans
Bayburt Postası - Bayburt Bilim Eğitim Kültür Derneği'nin (BEKDER) 7.ni düzenlediği onur ödülleri gecesinin sürprizini emektar barcılar yaptı. 


45 yaş üzeri olan ekip gecenin son bölümünde sahne aldı. Günümüzde yapılan yarışmalarda artık yer almayan, yeni neslin bilmediği oyunları sergileyen ekip izleyicilerden tam alkış aldı.

Başbar, Garabet, İkinci Bar, Mektebin Bacaları, Sallanma ve Tavuk Barı'nı oynayan ekipte; Bayram Helvacı, Hüseyin Küçük, İbrahim Özdemir, İsmail Saka, İsmail Artar, Mehmet Emir, Recep Karaman, Suha Ozan ve Şebip Kayseri yer aldı. Ekibe yine emektar isimler zurnacı Aydın Topçu ve davulcu Osman Akarsu eşlik etti. 

Emektar barcılara plaket

Öte yandan BEKDER, yaklaşık 3 aydır gece için çalışmalarını sürdüren emektar barcıları plaketle onurlandırdı. Büyük Bayburt Oteli'nde akşam yemeğinde barcıları ağırlayan BEKDER, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak'ın da katıldığı yemekte emektar barcılara plaket takdim edildi. 

Bayburt Korosu'ndan türkü ziyafeti

BEKDER 7. Onur Ödülleri gecesinde sahne alan Bayburt Korosu doyulmaz bir müzik dinletisine imza attı. Bayburt türkülerin aranılan sesi Salih Demir'in de yer aldığı koroda Mesut Çavdar, Selçuk Çakmak, Hayri Kocabey, İbrahim Özdemir, Tuncay Canoğlu, Sefa Bozkuş yer aldı. 

Koroya; Serhat Oğuz Karaoğlu, Ertuğrul Bayhan Arif Karaoğlu, Kaan Boyacı, Orhan Kıraç, Emre Çikot ve Önder Karaoğlu'ndan oluşan müzisyen ekip eşlik etti.   
 
Bugünde Günlerden Cumadır Cuma, Ben Feleği Gördüm, Al Çuha Mavi Çuha, Bu Yılda Kaldık Bekar gibi 14 Bayburt Türküsü seslendiren koroya SOCAR Türkiye Başkanı ve BEKDER Onur Kurulu Başkanı Kenan Yavuz da eşlik etti. Koro izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necati kodalak 8 yıl önce

Tek kelimeyle muhteşem bir etkinlik.sayın valimiz ve emeği geçen bacilararin ellerine sağlık..