Dede Korkut Ödülleri sahiplerini buluyor

Bayburt Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncü kez verilecek olan 3. Geleneksel Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Edebiyat Ödülleri 11 Mayıs 2018 Cuma günü sahiplerini bulacak.

Dede Korkut Ödülleri sahiplerini buluyor
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi’nin kuruluşunun 10. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek programda 10 isme ödül verilecek.

Türk Mûsikîsi ve Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Bayburtlu Fırat Kızıltuğ’a sanat ödülü verilecek programda AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, Prof. Dr. Ş. Teoman Duralı, Prof. Dr. Uğur Derman, Prof. Dr. Nurullah Genç, Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Rasim Özdenören ve Cihan Aktaş diğer ödül alan isimler. 

Program 11 Mayıs 2018 Cuma günü (yarın) saat 14.00’te 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda (Konukevi) gerçekleşecek.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.