Bayburtlular bu başarı ile gurur duyuyor

Özel müdavimleri eşliğinde 20 yılı aşkın zamandır, 15 günlük aralıklarla Sirkeci Fahri Otel'de buluşan Bayburtluların bu hafta sonu konukları; Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ile eşi Oya Koçan oldu...

Bayburtlular bu başarı ile gurur duyuyor
Bayburt Postası - Bayburt Baksı Müzesi'ne verilen Avrupa Konseyi 'Yılın Müzesi Ödülü, tüm Bayburtluların gurur kaynağı oldu. Yurt içi veya yurtdışı; dünyanın bir çok noktasında yaşayan Bayburtlulardan tebrik mesajları gelirken, İstanbul’da yaşayan bir grup Bayburtluda bu özel ödülü teşekkür plaketi ile taçlandırdı.

Özel müdavimleri eşliğinde 20 yılı aşkın zamandır, 15 günlük aralıklarla Sirkeci Fahri Otel'de buluşan Bayburtluların bu hafta sonu konukları; Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ile eşi Oya Koçan oldu.

Baksı Müzesi’nin elde ettiği başarının kutlandığı bu özel günde, Koçan ailesine kutlama sertifikası ve plaket sunuldu.

Buluşmada Nihat Bozkurt; hemşehrileri adına Hüsamettin Koçan'ın yurtiçi ve yurtdışı başarılarına değinerek, kendisine teşekkür etti. Hüsamettin Koçan'ın da kısa bir konuşma yaptığı bu özel buluşma daha sonra, yine bu buluşmaların vazgeçilmezlerinden olan kahve sohbeti ile sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlular 10 yıl önce

Prf dr h.koçan adına,ist bayburtlu iş adamlarına seslenmek isterizki,türsab ve turaş seyahat acenteler birliği ile istişare yapılmalı,ki gelecek misafirler için,
sıkıntı olmasın,yani bayburta sahip çıkılsın!!,ayrıca hava yolu ve hızlı tren,
yani ulaşım kolaylığı neden olmasın,saygı ile arz olunur.
not:artık bayburt ulusal yolunda,dünya listesinde,..