Bayburt İl Özel İdare şampiyonluk maçına çıkıyor

Temsilcimiz, TFF 2. Lig'e yükselme yolunda erken bir final maçına çıkıyor.

Bayburt İl Özel İdare şampiyonluk maçına çıkıyor
Bayburt Postası - TFF 3. Lig 3. Grup'ta son 3 haftaya en yakın rakibi Karacabey Belediyespor'un 5 puan önünde 62 puanla lider durumda giren Bayburt İl Özel İdare ve Gençlikspor bu hafta takipçisini konuk edeceği maçı kazanması halinde bitime 2 hafta kala mutlu sona ulaşacak.

Temsilcimizin Pazar günü saat 15.30'da Gençosman Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmada en önemli kozu taraftarı. Sezon başından bu yana takımı içerde ve dışarda yalnız bırakmayan taraftarların şimdiden maçın heyecanına girdiği görülüyor. Maça özel koreografi şovlarıyla hazırlanan taraftarlar takımın galibiyet alması halinde erken gelecek şampiyonluk kutlamasının da 

Bu 2 takımı takip eden 54 puanlı Kocaelispor'un yanı sıra 51'şer puana sahip Yeni Çorumspor ve Serik Belediyespor play-off barajında yer alıyor. Anagold 24Erzincanspor ve Payasspor'un ise 44'er puanı bulunuyor.   

Ligde son sırada yer alan 27 puanlı Bucaspor bu hafta alınacak sonuçlara göre ligden düşebilir. Daha önce İzmir'i Süper Lig'de de temsil eden sarı-lacivertli ekibin dışında Bağcılarspor ve Cizrespor da son 3 hafta öncesinde düşme hattında bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep besbas 5 yıl önce

Basarilar Bayburtum

Avatar
Baybars 5 yıl önce

Haydi bayburt haydi bayburt haydiiii ağlari havalandir simdiii

Avatar
SKOR 5 yıl önce

0-1 :( OLUR