Baksı Müzesi'ne '25. Yıl' ziyareti

Türk Dünyası'nın Bilge Atası Dede Korkut adına bu yıl 25.si düzenlenen Bayburt Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni kapsamında Baksı Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Baksı Müzesi'ne '25. Yıl' ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, beraberindeki yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirler ile Bayburtlular müzede sergilenen eserleri inceleyerek müzenin kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'dan bilgi aldılar.

Bayburt'a 45 km uzaklıkta olan Baksı Müzesi'ne Bayburt Belediyesi tarafından ücretsiz toplu ulaşım imkânı da sağlandı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 5 yıl önce

Sayın Başkan bu anlamlı hafta içinde Baksı’yı ziyaretiniz nedeniyle sizleri kutlarım. Dünyanın önde gelen müzelerinden biri olan Baksı Müzesi’nden başta öğrenciler ve çocuklar olmak üzere hemşerilerimizin yararlanması için hiç olmazsa haftada bir gün ücretsiz taşıma yapılmalı. Yerel yönetimlerin bu türden kamu hizmetleri hem uzun dönem yarar açısından hem de karşılıklı ilişkileri daha anlamlı bir düzeye taşıması açısından önemli.