15 öğrenci eğitim bursu kazandı

Bayburt 2. Öğrenci Sanat Şenliği Baksı Müzesi’nde düzenlenen törenle son buldu.

15 öğrenci eğitim bursu kazandı
Bayburt Postası - Bayburt 2. Öğrenci Sanat Şenliği Baksı Müzesi’nde düzenlenen törenle son buldu. 2013 yılında ilk olarak gerçekleştirilen Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği’nin 2. yılında da burs almaya hak kazanan 15 öğrenci açıklandı. 

Bayburt genelinden 52 okuldan 900 eserin değerlendirilmesinin ardından, 5 gün boyunca atölye çalışmalarına katılmaya hak kazanan 30 öğrenciden seçilen 15 öğrenci Baksı Kültür ve Sanat Vakfı’nca 1 yıllık eğitim bursu ile ödüllendirildi.



Burs alan öğrenci sayısı 19’a çıktı


Eserlerin sergilenmesinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtilen törende burs kazanan öğrenciler Edanur Yalçın, Egemen Gürsoy, Elif Beyza Gezgin, Elif Özer, Fatmanur Uzun, Hayrunnisa Kiki, Kaan Cansızoğlu, Merve Tarhan, Muhammet Ali Çakıl, Rumeysa Gülsüm, Sariye Temel, Abdulhamit Akaslan, Serap Şener, Melisa Orhan ve Şeydanur Savurcu’ya belge verildi. Geçtiğimiz yıldan 4 öğrencinin daha bursunun devam ettiği belirtilen törende burs alan öğrenci sayısının 19’a çıktığı belirtildi.

Törende öğrencilere belgelerini Bayburt Vali Yardımcı Ali Gökay, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Hüsamettin Koçan, Baksı Kültür Sanat Vakfı Başkanı Oya Koçan ve BEKDER Başkanı Mete Emir tarafından verildi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.