Utanılası sessizlik!

Bayburt halkının; saf dışı bırakıldığı "demiryolu güzergahı" konusunda bir açıklama duymaya hakkı yok mudur?

Utanılası sessizlik!

AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un katıldığı Bayburt mitinginde, en dikkat çeken döviz, üzerinde “Bayburtlu İstanbul’a trenle gitmek istiyor” yazılı döviz oldu! 

Dövizi hazırlayan ve miting boyunca görünmesi için çaba harcayan Bayburtlunun bu dileğinin gerçekleşmesi şimdilik mümkün değil ama en azından bir açıklama veya bir özür, neden olmasın!

Mesela;

Evet Demiryolu güzergahında Bayburt’un olmasını biz de çok istiyorduk ama;

“Bayburt lobisinin bu işi kotarmaya gücü yetmedi!”
“Çok uğraştık ama başaramadık!”
“Bu yatırım bizi aştı! Araya şu iller, şu isimler, şu güçler girdi!”
“Çaresiz kaldık, üstesinden gelemedik, beceremedik!” 

Veya;

“Durun daha o konu kapanmadı!”
“B Planımız var, onu devreye soktuk, biraz daha sabredin!”

***

Nedense iktidar partisi mensupları; bu “başarısızlığı” ve “sonuçlarını” görmezden gelerek, “yaşanmamış” sayılacağını zannediyor!

Düşünsenize; küçücük bir şehir, bilmem kaç küsur yıldır tüm enerjisini, umudunu ve beklentisini bu yatırıma bağlamış, umut etmiş, imzalar toplamış, Ankara’ları aşındırmış, kampanyalar yapmış…

Ama sonunda, kocaman bir "hiç" ve kocaman bir sessizlik!

***

Bayburt halkının; saf dışı bırakıldığı "demiryolu güzergahı" konusunda bir açıklama duymaya hakkı yok mudur?

Bir cevap Allah aşkına!
Bir yanıt!!!
Bir özür!!!

Hocazade




NOT:
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın Bayburt ziyaretinde de, bir hemşerimiz tarafından Sayın Bakana konu ile ilgili bir dosya sunulmuş, o dosyada diğerleri gibi sırra kadem basmıştır! 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazim 10 yıl önce

Cevapları belli üçün birini alın demek istemiş.

Avatar
Yasin 10 yıl önce

Milli görüşçü belediye alır belediyeyi ahada burada söylüyom. İktidar partisi bayburtlunun umudunu çaldı bizlere yazık değilmi

Avatar
Faruk Nafiz Kılıçalan 10 yıl önce

Anladığım kadarıyla, bizzatihi Usta Başbakan gelip, temelini atsa, artık faidesi olmaz; Bayburtlu o kadar da nefis sahibidir..

Treni kaçıran onlar oldular, Bayburtlu gereğini yapacak elbet, şek ve şüphesiz, onbirgün kaldı, bekleyin görün...

Avatar
MGV 10 yıl önce

Simdi Bunyamin Ozbek, Yusuf Elci, Haci Ali Polat goguslerini gere gere dolassinlar. Hatta Tren Yolu yapilan kampanyaya destek vermediklerini Basbakan a anlatsinlar geleceklerini iyice garanti altina alsinlar.. Belki bakarsiniz bu sadakatlerinden dolayi milletvekilini bakan, belediye baskanini ve il baskanini da milletvekili yaparlar.. Haa bu arada secim kampanyalari sirasinda da tren yolu kampanyasina destek vermediklerini anlatabilecek kadar cesaretleri varsa onu da bir zahmet anlatsinlar neden destek vermedik diye.. Evet Saygi deger Milletvekili, Belediye Baskani ve Eski Il baskani BAYRAMINIZ MUBAREK OLA...

Avatar
TRENE BAKAKALDIK 10 yıl önce

YAHU HALEN TREN DEMİRYOLU MU? DELİ OLUYORUM, NE TRENİ? TREN GİTTİ, GÜMÜŞHANE YAPTI GÜZELLİĞİ VURDU ELİMİZDEN ALDI. HALA AKLI EVVELLER UYUYORLAR MI? ELLERİNDE PANKART TREN İSTİYORUZ TREN GİDECEĞİ YERE GİTTİ. BİZE DE ÖYLECE BAKMAK DÜŞTÜ. BUNU BİZE YAŞATANLARA HALA ŞİRİNLİK YAPMAYA ÇALIŞANLAR, YALAKALIĞIN BU KADARI, YETER DİYORUM

Avatar
Adem Varol 10 yıl önce

Bayburt'a iki millet vekilini çok görenler demiryolunu biraz zor yaparlar. Bizim diğer illerden ne eksiğimiz var. Develete en sadık vilayetiz hiçbir sıkıntı yaşatmadık yaşatmıyoruz. Ödülümüz milletvekili sayımızın azaltılması oldu. Bunu bana hiçbir şekilde anlatamazlar. Ancak kanımca bütün sebep aşırı teslimiyetçilik. Biraz dik durmamız gerekiyor.