Yaşlılar Haftası kutlanıyor

18-24 Mart arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala ile Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri tarafından Bayburt Valiliği ziyaret edildi.

Yaşlılar Haftası kutlanıyor
Bayburt Postası - 18-24 Mart arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala ile  Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri tarafından Bayburt Valiliği ziyaret edildi. Ziyarette Vali Ünlüer’e yaşlılar tarafından çiçek takdim edildi.

Vali Ünlüer, burada yapmış olduğu konuşmada, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, tecrübesiyle bizlere yol gösteren en değerli hayat rehberlerimizdir” dedi.

Yaşlı vatandaşların hayat koşullarını kolaylaştırmak ve onların toplumla iç içe olmalarını sağlayarak tecrübelerinden yararlanmak gerektiğini söyleyen Vali Ünlüer, şunları söyledi :

“Millet olarak yaşlılarımızı yük olarak görmeyen, sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahibiz. Bizim kültürümüzde yaşlılarımız, sözleri ve fikirleri dikkatle ve özenle dinlenen bireyler olmuştur ve böyle olmaya devam edecektir. Ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamalarını sağlamak ve hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek bizlerin en önemli görevlerindendir. Bu düşüncelerle tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor; sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmeleri dileklerimle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” 

     


Anahtar Kelimeler:
Yaşlılar Haftası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.