Vali Şahin, hasret gideriyor

Malatya'nın Bayburtlu Valisi Vasip Şahin, hemşehrileriyle hasret gideriyor.

Vali Şahin, hasret gideriyor
Bayburt Postası - Malatya Valisi Vasip Şahin, Bayburtlu hemşehrileriyle hasret gideriyor. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un kamp yaptığı Malatya’da ilk gün teknik heyeti ağırlayan ve daha sonra futbolculara yemek veren Malatya’nın Bayburtlu Valisi Vasip Şahin, bugün de AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk’ü ağırladı.

Play-off final maçı hazırlıklarını Malatya'da sürdüren takımın kamp yaptığı bölgeye giden Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk’le birlikte Vali Şahin'i makamında ziyaret eden Kobal, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bayburtlu hemşerilerini Malatya’da görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Şahin ise ziyarette yaptığı konuşmada Bayburt için çok önemli olan play-off maçı için başarılar diledi. Vali Şahin, “İnşallah cumartesi günü umduğunuza nail olarak dönersiniz. Öncelikle centilmence bir maç olmasını diliyorum. İyi oynayanın kazanacağı bir maç olmasını temenni ediyorum. Ama gönlümüz Bayburt'un umduğundan nail olmasından yanadır. Ülkemizin bir cennet köşesi olan Mardinspor’lu futbolcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Maçın oynanacağı Malatya İnönü Stadı’na gidebilmek için hazırlanan Bayburtlu hemşehrilerine de seslenen Vali Şahin, Türkiye'de görev yaptığı yerlerde Bayburtlular’ın yere baktıracak davranışlarda bulunmadıklarını vurgulayarak, maça gelecek seyircilerin Bayburt ismine yakışır bir şekilde centilmence takımı destekleyeceklerine inandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga KOPUZLU 10 yıl önce

Tebrikler BAYBURT Önümüzdeki sezon 3. Lig de başarı temennisiyle.....