Şingah Mahalle Odası'nda geleneksel bayramlaşma

Geleneksel bayramlaşma Şingah Mahalle Odası'nda gerçekleşti.

Şingah Mahalle Odası'nda geleneksel bayramlaşma
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Şingah Mahalle Odası'nda gerçekleştirilen programa, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, siyasi parti temsilcileri ve kamu kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramının hayırlara ve iyiliklere vesile olması temennisinde bulunarak, "Bugün bu güzel bayram ortamında birlik, beraberlik içerisinde, toplumun her kesiminden birileriyle böylesi örnek bir topluluk oluşturulmasından dolayı mutlu ve memnun oldum. Bayburt'ta huzurun şehri diyoruz, işte huzur bu şekilde sağlanıyor. Vatandaşlarımız ne kadar diyalog içerisinde olurlarsa, geleneklerini, göreneklerini burada olduğu gibi ne kadar yaşatırlarsa huzurda beraberinde gelecektir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Kavcıoğlu ise, Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada büyük bir devlet olduğunu ve büyük devlet olmanın sorumluluklarını yerine getirdiğini ifade ederek, "Önemli olan bu coğrafyaya mahkum olmak değil, bu coğrafyayı yönetebilmektir. Biz büyük Türk milleti olarak bu coğrafyada bin yıllardır varız ve aynı şekilde de var olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Memiş de tüm vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

Vali Pehlivan, mahalle odasındaki programın ardından İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve ardından da Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek buradaki kalanlarla bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.