Şehit Yavuz ve Şehit Saka anıldı

Polis Teşkilatı Şehit Gürcan Yavuz ile Şehit Serkan Saka'yı andı.

Şehit Yavuz ve Şehit Saka anıldı
Bayburt Postası - Polis Teşkilatı Şehit Gürcan Yavuz ile Şehit Serkan Saka'yı andı. Emniyet Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Şehit Polis Memuru Gürcan Yavuz ve Şehit Serkan Serkan Saka kabirleri başında anıldı.

Şırnak'ın İdil İlçesinde, 24.06.1994 günü Emniyet Müdürlüğü binasına bölücü örgüt mensupları tarafından yapılan taciz ateşi sonucu, 5 arkadaşıyla beraber şehit olan Polis Memuru Gürcan Yavuz ile 17.09.2015 Perşembe günü Bitlis’ten Muş Havalimanı'na giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın, Muş’un Hasköy ilçesinde geçirdiği trafik kazası neticesinde şehit olan Polis Memuru Serkan Saka'nın mezarları başında dualarak okunarak, karanfiller bırakıldı.

Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan ile Bayburt İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ve beraberindeki heyet daha sonra şehit Gürcan Yavuz’un Beşpınar'da ve Şehit Serkan Saka'nın Bayburt merkezde bulunan baba evlerini ziyaret ederek, aile bireyleri ile sohbet ettiler.

 

Anahtar Kelimeler:
Şehit Gürcan Yavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ismail sulecik 4 yıl önce

Sehit Gurcan YAVUZ agabeyim sehit oldugunda bende Idilde ziraat teknisyeni olarak calismakta idim. Cok yakin gorusurduk. Ona dair bir fotograf filan varsa . bana whatss aptan yollarsaniz cok memnun olurum. Telim 05367961940