Sancaktepe Köyü'nde protokol-halk buluşması

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek için "Mahalle Odası Buluşmaları" kapsamında başlattığı projeyi köylerde sürdürüyor.

Sancaktepe Köyü'nde protokol-halk buluşması
Bayburt Postası - Vali Pehlivan ve protokol üyeleri Sancaktepe köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Pehlivan, yaptığı konuşmada, kamu hizmetinin gereklerini, şehir merkezi ve köylerde en iyi ve en etkin şekilde yerine getirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Mahalle ve köylerde, vatandaşlarla bir araya geldiğini anlatan Pehlivan, bu gibi toplantıların, kamu hizmetinin vatandaş odaklı yapılmasının yanı sıra, Bayburt'ta yaşatılan köy odası ve mahalle odası geleneğinin de bir anlamda diri tutulmasını sağladığını ifade etti.

Pehlivan, il genelinde kamu yatırımlarının özellikle son 15 yıldır artarak devam ettiğini vurgulayarak, bu çalışmalar arasında ocak ayında ihalesi yapılan Bayburt-Gümüşhane Havalimanı başta olmak üzere, modern 200 yataklı devlet hastanesi, spor tesisleri, yeni okullar, Vauk Dağı Tüneli, Salmankaş Tüneli ve Kop Tüneli gibi projelerin yer aldığını dile getirdi.

Muhtar Adnan Dursun'dan köyle ilgili bilgi alan Pehlivan, vatandaşların beklentilerini de dinledi.
Pehlivan'a, ziyareti sırasında kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.