Ölümü 203 gün sonra kesinleşti

Yaklaşık 7 ay önce kaybolan Cemal Kızıl (80) için bugün gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ölümü 203 gün sonra kesinleşti

Bayburt Postası - Yaklaşık 7 ay önce kaybolan Cemal Kızıl (80) için bugün gıyabi cenaze namazı kılındı. 26 Mart 2014 tarihinden itibaren haber alınamayan ve kayıplara karışan Cemal Kızıl’ın öldüğü tespit edildi.

Yakınlarının başvurusuyla olayı araştıran yetkili merciler, Kızıl’a ait olduğu tespit edilen bir kafatasına ulaştı. 03 Mayıs 2014 tarihinde Bayburt Aydıntepe Jandarma Komutanlığı’nca arazide bulunan kafatasının İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan DNA testinin ardından Kızıl’a ait olduğu tespit edildi.

Öte yandan tam 203 gündür aranan Cemal Kızıl’ın ölümü ile ilgili her hangi bir bilgiye ulaşılmazken, sadece kafatasının bulunması cesedinin hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceğini akıllara getirdi.

Şingah mahallesi sakinlerinden bir gözü görmeyen Alzheimer hastası Cemal Kızıl, 26 Mart’ta ayrıldığı evine bir daha dönmemişti. Polis ve jandarmanın aramalarına rağmen aylardır izine rastlanamayan Kızıl’ın ölümünün kesinleşmesi üzerine bugün öğlen namazı sonrası Yakutiye Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Anahtar Kelimeler:
CenazeVefatCemal Kızıl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih komat 10 yıl önce

allah rahmet eylesin acli ailesinde basi sagolsun allah sabirlar versin