Bayburt Postası - Geçtiğimiz yıl pandeminin en zor zamanında kapılarını herkese açan Salih Kardeş, işletmesinin her zaman için kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde olduğunu söyledi. Bu yıl Bayburt'ta yüz yüze öğrenim gören öğrenci de olduğunu hatırlatan Kardeş, “Biz iftara açığız, ikram edecek, bölüşecek yemeğimiz bulunur” dedi.
30 yılı aşkın bir zamandır lokantacılık mesleği ile uğraşan Salih Kardeş (49), Gençosman Mah. TOKİ AVM yakının hizmet veriyor.
Toplum yemeğin adresi Okay Döner
Öte yandan Okay Döner, toplu yemek satışlarına başladı. 4 çeşit yemeği 15 liraya satan Okay Döner, Bayburt’ta toplu yemek siparişi verenlerin tek adresi oldu. İşletme sahibi Salih Kardeş, çorba, ana yemek, yardımcı yemek, meze (salata, cacık, haydari) gibi dört çeşitten oluşan toplu yemek hizmeti ile vatandaşın hizmetinde olduklarını söyledi. Yemeklerin günlük taze üretim olduğunu söyleyen Kardeş, Bayburt genelinde bu uygulamayı yaygınlaştıracaklarını ve 4-5 kişilik sanayi esnafını veya Bayburt esnafını da bu uygulamaya dahil ettiklerini aktardı.
Yemekler Yüksek Gıda Mühendisi Seher Kılınç’ın kontrolünde
Okay Döner firması bünyesinde Gıda Mühendisi de bulunduruyor. Gıda Mühendisliği alanında doktorasını sürdüren Seher Kılınç, Okay Dönder’de hazırlanan menü listesinin gıda tebliğine göre hazırlandığını belirtti.
Yemeklerin, bir kişinin günlük alması gereken kalori miktarının baz alınarak hazırlandığını bildiren Seher Kılınç, işletmelerinin sağlık açısından da insanları doğru beslenmelerini sağladığını aktardı.
Allah razı olsun hala böyle esnaflarımızın olduğunu görmek bizi gururlandırıyor çok örnek bir davranış Rabbim bol kazançlar versin