Okay Döner, ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı

Okay Döner işletmesinin sahibi Salih Kardeş, bu yıl da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Okay Döner, ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı

Bayburt Postası - Geçtiğimiz yıl pandeminin en zor zamanında kapılarını herkese açan Salih Kardeş, işletmesinin her zaman için kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde olduğunu söyledi. Bu yıl Bayburt'ta yüz yüze öğrenim gören öğrenci de olduğunu hatırlatan Kardeş, “Biz iftara açığız, ikram edecek, bölüşecek yemeğimiz bulunur” dedi.

30 yılı aşkın bir zamandır lokantacılık mesleği ile uğraşan Salih Kardeş (49), Gençosman Mah. TOKİ AVM yakının hizmet veriyor.

Toplum yemeğin adresi Okay Döner

Öte yandan Okay Döner, toplu yemek satışlarına başladı. 4 çeşit yemeği 15 liraya satan Okay Döner, Bayburt’ta toplu yemek siparişi verenlerin tek adresi oldu. İşletme sahibi Salih Kardeş, çorba, ana yemek, yardımcı yemek, meze (salata, cacık, haydari) gibi dört çeşitten oluşan toplu yemek  hizmeti ile vatandaşın hizmetinde olduklarını söyledi. Yemeklerin günlük taze üretim olduğunu söyleyen Kardeş, Bayburt genelinde bu uygulamayı yaygınlaştıracaklarını ve 4-5 kişilik sanayi esnafını veya Bayburt esnafını da bu uygulamaya dahil ettiklerini aktardı. 

Yemekler Yüksek Gıda Mühendisi Seher Kılınç’ın kontrolünde  

Okay Döner firması bünyesinde Gıda Mühendisi de bulunduruyor. Gıda Mühendisliği alanında doktorasını sürdüren Seher Kılınç, Okay Dönder’de hazırlanan menü listesinin gıda tebliğine göre hazırlandığını belirtti.

Yemeklerin, bir kişinin günlük alması gereken kalori miktarının baz alınarak hazırlandığını bildiren Seher Kılınç, işletmelerinin sağlık açısından da insanları doğru beslenmelerini sağladığını aktardı. 
 

Anahtar Kelimeler:
Salih KardeşOkay Döner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebubekir S 3 yıl önce

Allah razı olsun hala böyle esnaflarımızın olduğunu görmek bizi gururlandırıyor çok örnek bir davranış Rabbim bol kazançlar versin

Avatar
Bayburtlu Murat 3 yıl önce

Abim bu zor günlerde ilaç gibi böyle haberleri okumak ALLAH hayırlı kazançlar versin bir verenin bin olur

Avatar
Selim sahin 3 yıl önce

Çok kaliteli bir insan salih abim işleri rast gitsin hayırlı ramazanlar

Avatar
Hafsa Hafize A. 3 yıl önce

Ramazan ayında insanlarımıza güzel bir örnek olmuş. Paylaşmanın hayrına nayil olun İnşAllah. Hayırlı kazançlar.

Avatar
Yasin Taha Kaya 3 yıl önce

Gerçekten çok nezih bir işletme. Yemeklerinin lezzetinden tut, içeriye girdiğinizdeki o müşteri olarak değerli olduğunuz hissi çok başka. Yemekleri çok lezzetli. Kesinlikte ton balıklı pizzalarını öneririm ;). Sipariş de etsek sıcacık ve hızlıca geliyor. Gerçekten çok başarılı bir işletme bayburtta muadilini bulmak benim için imkansız sürekli uğrak yerim.

Avatar
Mustafa AYAR 3 yıl önce

***İYİLİK YAPAN İYİLİK BULACAKTIR***
Süre RAHMAN 61.Ayt.