Öğrencilerden Huzurevi ziyareti

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Bayburt Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan vatandaşları ziyaret etti. Bayburt Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü tarafından gerçekleştirilen ziyarete çok sayıda öğrenci katıldı...

Öğrencilerden Huzurevi ziyareti

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi öğrencileri,  Bayburt Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan vatandaşları ziyaret etti.  Bayburt Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü tarafından gerçekleştirilen ziyarete çok sayıda öğrenci katıldı.

Ziyarette huzurevi sakinlerine karanfil takdim eden öğrenciler yaşlı vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, onların hayat hikâyelerini dinlediler.

Gerçekleştirilen ziyaretten mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler duygularını, “Onlar bizim büyüklerimiz, aramızda kan bağı olmasına gerek yok onlar da dedelerimiz ninelerimiz. Fırsat buldukça her zaman ziyaretlerine gitmeyi, onlarla sohbet etmeyi isteriz” ifadeleriyle dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gcl 5 yıl önce

Cok guzel