Naci Memiş, hayata veda etti!

Ülkücü Hareketin tanınmış simalarından Naci Memiş, yaşam mücadelesini sonlandırdı.

Naci Memiş, hayata veda etti!
Bayburt Postası - Alparslan Türkeş’in yakınındaki isimlerden biri olan ve son olarak Türkeş’in Genel Sekreter Yardımcılığını yapan Memiş, Samsun’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1958 yılı Bayburt doğumlu olan Naci Memiş, 1978-1980 yılları arasında Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yaptı. Milliyetçi Çalışma Partisi’nin Bayburt İl Başkanlığını da yürüten Memiş, 1991 seçimlerinde Bayburt Milletvekili adayı oldu.



1993’teki MHP Kongresi’nde Yürütme Kurulu’na girdi, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Yedi seneye yakın Alparslan Türkeş’in yanında bulundu ve özel sekreterliğini yaptı. Türkeş’in talimatı üzerine İslâm’da Birlik Şuuru ve Milliyetçi Hareket adlı seri konferansları düzenledi. Değişik gazete ve dergilerde yazıları yayınlandı. Memiş, çeşitli televizyon programları, seminer, konferans, panel ve söyleşilerle ülke meselelerine dair çözüm analizleri ve tahliller yapıyordu.

Yakutiye Cami’de kılınıp, Aydıntepe’de toprağa verildi

Memiş’in cenazesi 29.05.2019 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Yakutiye Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Aydıntepe’de aile kabristanında toprağa verildi. Memiş ailesi taziyeleri Bayburt Merkez Velişaban Mahalle Odası’nda kabul ediyor.


Anahtar Kelimeler:
Naci Memiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul ÇAKAN. Kitre köyü. 5 yıl önce

Değerli büyüğüme ALLAH tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun insaAllah.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Değerlendiremediğimiz değerimiz, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,

Avatar
Bayram Aytemür 5 yıl önce

ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. İSYANBULDA TOPRAK HASTAHANESİN DE TEDAVİ GÖRÜRKEN AMCAM CEMALLETİN AYTEMÜR İLE ÜÇ.DÖRT DEFA ZİYARET ETMİŞTİM, İYİ Kİ ZİYARET ETMİŞİM. ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN.BAŞLARI SAĞ OLSUN.

Avatar
Bayburt lu Salih 5 yıl önce

Bayburt'un yetiştirdiği müstesna kişilerden biri olan, kıymetli abimiz Naci MEMİŞ beye yüce ALLAH'tan rahmet diliyorum. Kendisini tanımaktan kıvanç duyan ve sohbetlerindeki anlatımı ve hitabeti,bilgisi ve ülkesi adına daimi olarak bir şeyler üretmek isteyen ve manevi açıdan dolu bir birikime ve bunu insanlar ile paylaşmayı bilen ve asla böbürlenmeyen, Bayburt dendiği zaman içi kıpır olan, Bayburt lu olmayan insanlara Bayburt u anlatırken çok mutlu olduğunu ifade ederdi.
ALLAH rahmet eylesin

Avatar
Recep besbas 5 yıl önce

Mekani cennetolsun Allah gani gani rahmet eylesin.

Avatar
ali 5 yıl önce

ALLAH rahmet etsin mekanı cennet kabri nur ruhu şad olsun

Avatar
veysel yiğit 5 yıl önce

SENİ ÇOK SEVMİŞTİK... NACİ AĞABEY SENİ ÇOK SEVMİŞTİK... RABBİM DE SENİ SEVSİN VE RAZI OLSUN. METE KARDEŞİMİZDEN DOLAYI, AYRI BİR MUHABBETİMİZ DE VARDI. HERKESE VE AİLE EFRADINA SABIRLAR NİYAZ EDİYORUM. - VEYSEL YİĞİT- AKYAZI/SAKARYA

Avatar
Beşiroğlu 5 yıl önce

Allah rahmetiyle muamele eylesin... huzur içinde yat sevgili Başkan.