Kızılay’dan ihtiyaçlı öğrencilere yardım

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi tarafından Bayburt’ta okuyan ihtiyaçlı öğrencilere giyim eşyası yardımı yapıldı.

Kızılay’dan ihtiyaçlı öğrencilere yardım
Bayburt Postası - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi tarafından Bayburt’ta okuyan ihtiyaçlı öğrencilere giyim eşyası yardımı yapıldı. Yardımlar Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın nezaretinde Türk Kızılayı yönetim kurulu üyeleri Hakan Karapınar, Günay Göktürk ve Ferit Çil, Kızılay gönüllüleri Mesude Keskin ve Melek Çiftçi tarafından okullarda öğrencilere teslim edildi.

5 okulda 230 öğrenciye yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy, yardımların okul idaresinin belirlediği isimlere yapıldığını söyledi.

Aksoy, Yüzbaşı Şehit Agah, TOKİ Şair Celali, Mehmet Akif Ersoy, Veysel Efendi ve Çatıksu Köyü okullarında öğrenim gören 230 öğrenciye giyecek yardımı yapıldığını belirterek, “Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak bizleri yalnız bırakmayan ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyor, ayrıca Türk Kızılayı İstanbul Merter Şube Başkanımız Ercan bey ve ekibine de bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Son 3-4 yıldır şubemizin yaptığı yardımlarda desteğini esirgemeyen Bayburtlu hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.