Hayırsever Mustafa Köseoğlu'nu kaybettik!

Bayburt'a kazandırdığı eğitim yuvaları ile tanınan hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu (81) hayatını kaybetti.

Hayırsever Mustafa Köseoğlu'nu kaybettik!

Bayburt Postası - İstanbul'da hayatını kaybeden Köseoğlu, bugün Fatih camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Demirözü ilçesine bağlı Pınarcık köyü nüfusuna kayıtlı olan Köseoğlu, memleketine karşı bitmeyen bir vefanın sahibiydi. Demirözü'ne öğrenci yurdu, spor kompleksi, lise binası yaptıran Köseoğlu, Demirözü eğitim tarihinin sembol ismi oldu. 

Bayburt Üniversitesi'nin ilk kurulduğu dönemlerde rahmetli işadamı Kazım Erdem'le birlikte Bayburt Üniversitesi Vakfı'na önemli katkılar sunan Mustafa Köseoğlu, son olarak Baberti kampüsüne bir cami yaptırmıştı. Baberti Külliyesi’nin sembollerinden biri olan ve etkileyici mimarisiyle yeni bir çehre kazandıran Mustafa Köseoğlu Cami'nin açılışı 2018 yılında gerçekleşmişti. 

Bayburt 'a kazandırdıkları ile unutulmaz izler bırakan Mustafa Köseoğlu amcamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Köseoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat Yılmaz 3 yıl önce

Bayburtumuza ve çevresine duyarlı adını unuttuğumuz bütün değerli büyüklerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Avatar
oflu metin 3 yıl önce

Allah rahmet etsin.Aklının bir yerinde hep Bayburt vardı mekanı cennet olsun

Avatar
Cemil Akçay 6 ay önce

Uzun zamandır merak ediyordum, Mustafa amca nerelerde acaba diye Googledan aramak istedim haberi okuyunca çok üzüldüm. Değerli bir iş insanıydı. Antalya’da sürekli cağ kebabı yemeğe giderdik. Mekanı cennet olsun. Tüm ailesine sabırlar diliyorum.