Ergün Gönülalan hayatını kaybetti!

Bayburt’un sevilen, renkli simalarından Ergün Gönülalan (46) hayatını kaybetti.

Ergün Gönülalan hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - Bayburt’un sevilen, renkli simalarından Ergün Gönülalan (46) hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Caddesi’nde Enkavi İşhanı yanında yürüdüğü esnada bir anda düşen Ergün Gönülalan’ın düşmenin etkisiyle ciğerinde kanamanın açıldığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı Gönülalan’ın sağlık ekiplerinin de kontrolünün ardından vefat ettiği öğrenildi.

Bayburt’un kültür hayatında yeri olan, 21 Şubat gecelerinde çokça sahne alan Ergün Gönülalan uzunca bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Akciğer kanseri tedavisi gören ve ağır hastalığına rağmen hayat dolu görüntüsüyle etrafına pozitif enerji veren Gönülalan’ın vefatı sevenleri ve dostlarını yasa boğdu. Fanatik Bayburtspor ve Fenerbahçe taraftarlığı ile de bilinen Gönülanan’ın cenazesi Tuzcuzade Camii'nde kılındıktan sonra Şehit Osman Mezarlığı'nda toprağa verildi.    

Anahtar Kelimeler:
Ergün Gönülalan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eren 6 yıl önce

ALLAH rahmet eylesin mekânı cennet olsun

Avatar
Ekrem 6 yıl önce

Ergün abimize Allahtan rahmet diliyorum ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum inşAllah mekanın cennet olsun abicim

Avatar
Serkan Gonulalan 6 yıl önce

Bu acili gunumuzde gerek sehir ici ve gerekse sehir disindan arayan zor gunumuzde birlikte olan herkesten Allah razı olsun.

Avatar
Aziz 6 yıl önce

Allah rahmet eylesin cennet mekani olsun.

Avatar
abubekir HASLAK 6 yıl önce

Bende burdan ergun kardesime rahmet diliyorum mekani cennet olsun.ALLAH basta annesi ve kardeslerine ailesine sabir versin.dualarimiz ergun kardesimiz icin

Avatar
Timur Keskin 6 yıl önce

Nur içinde yatsın. İyi inşa iyi dosttur. Sevenlerinin başı sağolsun. Yakınlarına sabır dilerim.