Dr. Eser Cemil Alptekin, hayatını kaybetti!

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Başkanı Dr. Eser Cemil Alptekin (76) hayatını kaybetti.

Dr. Eser Cemil Alptekin, hayatını kaybetti!

Bayburt Postası - Bayburt Vakfı'nın da kurucularından olan Dr. Eser Cemil Alptekin, 10.12.2021 Cuma günü İstanbul'da Zincirlikuyu Cami'de Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu mezarlığına son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenaze Namazına Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, İstanbul eski Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, Eski Milletvekili Berhan Şimşek, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Genel Başkanlarından Suat Müftüoğlu, Arpalı Belediye Başkanı ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Başkanlarından Abdurrahman Polattimur, Bayburt Vakfı eski Başkanı Alper Yazoğlu, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Kenan Abdullahoğlu, Ahmet Çağıldak, Alptekin Ailesi ve sevneleri katıldı. (Haber Güncelleme: 10.12.2021)

Dr. Eser Cemil Alptekin kimdir?

1945 yılında dünyaya gelen Eser Cemil Alptekin, ilk ve ortaokulu Bayburt’ta okuyup, İstanbul Pertevniyal Lisesi’nden mezun oldu. 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Eser Alptekin, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı’nda ihtisas yaptı.

Alptekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Türkiye Sağlık Vakfı kurucusu ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı. Alptekin, Türkiye'nin ilk hemşehri derneği olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nin başkanlığını yaptı. Bayburt Vakfı'nın kurucu üyeleri arasında da yer alan Bahçeşehir Üniversitesi mütevelli heyeti üyeliğini de sürdürmekte idi. 

Alptekin Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezinin kurucusu olan Dr. Eser Cemil Alptekin, son 33 yıldır bel fıtığı, boyun fıtığı, menisküs ve diz romatizmalarında ameliyatsız tedaviler uygulamaktaydı..

Anahtar Kelimeler:
Eser Cemil Alptekin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit ÇEĞİNDİR 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah memleket sevdalısı bir büyüğümüzdü

Avatar
Sevim Ergenç 2 yıl önce

Mekanı cennet olsun.

Avatar
Gülden Özsoy 2 yıl önce

Nurlar içinde olsun Ailesine sabırlar diliyorum Çok kıymetli bir büyüğümüzü kaybettik

Avatar
Yavuz 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin.

Avatar
Kemal 2 yıl önce

Okuyunca çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, bir TV programında Bayburt’a olan samimi sevgisini görmüştüm. İnşAllah şimdi orada sevdikleriyle birlikte, huzur içindedir. Allah rahmet eylesin.

Avatar
ŞEVKET BIYIK 2 yıl önce

Çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Avatar
Reşat 2 yıl önce

Allah Gani Gani Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun İNŞALLAH Ruhu şad olsun.

Avatar
Fatma Özer 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin. Daha Çok insana yardım edecekti. Erken kaybettik. Çok üzüldüm.