Çocukları için yardım bekliyor

4 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte yaşayan Hacı Salih Dursun, çocuklarını emanet edebileceği bir kimsesi olmadığı için çalışamıyor.

Çocukları için yardım bekliyor
Bayburt Postası - Bayburt merkezde ikamet eden ve 1 yıldır eşinden ayrı olan Hacı Salih Dursun zor günler yaşıyor. 4 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte yaşayan Hacı Salih Dursun, çocuklarını emanet edebileceği bir kimsesi olmadığı için çalışamıyor.

Kadızâde mahallesinde kiraladığı evin sadece bir odasını kullanabilen Dursun ailesinin kirasını bile ödeyemediği evlerinde iki halı ve bir sobadan başka da bir eşya bulunmuyor. Hacı Salih Dursun, konu ile yetkili makamlara dilekçeler verdiğini ve hiçbir sonuç alamadığını belirterek, “Yetkili makamlara, cumhurbaşkanlığa ve başbakanlığa bile faksla ulaştım ama bir sonuç çıkmadı. Bayburt Valiliği ise gerekli incelemeyi yaptıktan sonra 3 ayda bir 150 lira yardım veriyor” dedi.

İnşaat işlerinden anladığını ve çalışıp çocuklarına bakmayı arzu ettiğini söyleyen Dursun, “Herhangi bir kreşe çocuklarımın yerleştirilmesini yetkililerden istiyorum. Ben de çalışıp çocuklarıma bakmak istiyorum. İster o kreşte, ister başka bir yerde iş imkanı sunulursa çocuklarıma bakma imkanım olacak” şeklinde konuştu.

Haber & Fotoğraf: Ümit Kondolot

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.