“Bir Damla, Bin Umut“

Türk Kızılayı ile Beşir Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen, Bayburt Beşir Dernek Temsilciliği tarafından organize edilen "Bir Damla, Bin Umut" Kan Bağış Kampanyasında 130 ünite kan toplandı.

“Bir Damla, Bin Umut“
Bayburt Postası - Türk Kızılayı ile Beşir Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen, Bayburt Beşir Derneği Temsilciliği tarafından organize edilen "Bir Damla, Bin Umut" kan bağışı kampanyasında 130 ünite kan toplandı.

"Bir gün bize de lazım olur' düşüncesi ve düsturu ile bu konuya yaklaşan kan bağışçılarımıza Beşir Derneği olarak minnettarız" açıklamasını yapan Bayburt Beşir Derneği Temsilcisi Mehmet Yolcu, "3-4 Mayıs tarihlerinde Şehit Nusret Parkı'nda kurduğumuz Beşir Derneği çadırında "Bir Damla,Bin Umut" Kan Bağış Kampanyasını başlattık. İlimiz Bayburt, Kan Bağışı konusunda çok hassas düşünen ve tepki veren bir duyarlı topluluk. Bu hayati konuda duyarlı davranan ve Türk Kızılayı ekiplerine 130 ünite kan bağışı yapan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.