Bayburtlu çiftçilerin Yusufeli'ne desteği sürüyor

Artvin’in Yusufeli İlçesi’ne bağlı Dereiçi köyünde yaşanan yangında zarar gören çiftçilere Bayburt’tan yardım eli uzanmaya devam ediyor.

Bayburtlu çiftçilerin Yusufeli'ne desteği sürüyor

Bayburt Postası - 60 ev ile ahırların zarar görmesiyle sonuçlanan yangının ardından Dereiçi’nde yaralar sarılmaya başlandı. Yangında gördükleri maddi zararın yanı sıra hayvanları telef olan Dereiçi sakinlerine Bayburt’tan yardım eli uzanmaya devam ediyor.

Daha önce Bayburtlu çiftçiler Abdulhamit Kostik, Binali Şengün ile Selami Battal yangınzede çiftçiler için yaklaşık 18 ton saman bağışında bulunmuştu. Şimdi ise Yolatı köyü ve Oruçbeyli köyü çiftçileri birer kamyon ot bağışında bulundular.

Bayburt Valiliği koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyası kapsamında hazırlanan yardım kamyonları bölgeye uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.