Bayburtlu çiftçilerden Yusufeli'ne yardım

Artvin’in Yusufeli İlçesi’ne bağlı Dereiçi köyünde yaşanan yangında zarar gören çiftçilere Bayburt’tan yardım eli uzandı. 

Bayburtlu çiftçilerden Yusufeli'ne yardım

Bayburt Postası - Geçen hafta 60 ev ile ahırların zarar görmesiyle sonuçlanan yangının ardından Dereiçi’nde yaralar sarılmaya başlandı. Yangında gördükleri maddi zararın yanı sıra hayvanları telef olan Dereiçi sakinlerine Bayburt’tan yardım eli uzandı. Bayburtlu çiftçiler Abdulhamit Kostik, Binali Şahin ile Selami Battal yangınzede çiftçiler için yaklaşık 10 ton saman bağışında bulundu. 

Bayburt Valiliği koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyası kapsamında hazırlanan yardım kamyonları bölgeye uğurlandı.

Çiftçilerden Abdulhamit Kostik, Dereiçi’nde yaşanan yangından zarar gören çiftçilere destek amacıyla bir kamyon samanı bölgeye gönderilmek üzere bağışladığını ifade etti. Amacının hem çiftçilerin zararlarını telafi etmelerine yardımcı olmak hem de dayanışma duygusunu göstermek olduğunu ifade eden Kostik, “Yusufeli Dereiçi Köyü’ndeki yangından dolayı yangınzedelere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Üretici kardeşlerime Bayburt’tan bir kamyon saman gönderiyorum. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca yardımların bölgeye ulaştırılmasında bizlere destek olan Bayburt Valiliği’ne de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gada 3 yıl önce

Bayburtta o kadar ihtiyaç sahibi var onlara yardım etmezler şovmenlik

Avatar
Nivli 3 yıl önce

Hayırda sovmenlige yorma bir Allah Razı olsun de taputun oğlu olduğunu gösterme yangın demek deprem çok farklı bu kardeşlerimizin Allah niyetini kabul etsin