Bayburt şehidini bağrına bastı

Bayburt'ta binlerce vatandaş Özel Harekat Polisi Şehit Serkan Saka'yı son yolculuğuna uğurladı.

Bayburt şehidini bağrına bastı
Bayburt Postası - Bayburt'ta binlerce vatandaş Özel Harekat Polisi Şehit Serkan Saka'yı son yolculuğuna uğurladı. Yakutiye Cami ve avlusuna sığmayan vatandaşlar Cumhuriyet Caddesi ve Şair Zihni Caddesi'nde de saflar oluşturdu. Cenaze namazında vatandaşlar salavatı şerif ve tekbirler getirdi.


 
Yakutiye Cami'de kılınan cenaze namazına Vali Vekili Abdulhamit Karaca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Belediye Başkanı Mete Memiş, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Yorgun ve bitkin olduğu için ayakta durmakta güçlük çeken şehidin eşi Fatma Saka'ya, Serkan Saka'nın meslektaşları destek oldu.

İl Müftü Vekili Abdurrahman Tercan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Saka'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, tekbirlerle tören mangası ve vatandaşlar tarafından cenaze aracına kadar taşındı.

Şehit Saka'nın cenazesi Şingah Mahallesi Asri Mezarlığı'ndaki babasının yanına defnedildi.



Fotoğraflar: Engin Kaban

Anahtar Kelimeler:
Şehit Serkan Saka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.