Bayburt Emniyeti’nin acı kaybı

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Başkomiser Mehmet Eray Yolal, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata veda etti.

Bayburt Emniyeti’nin acı kaybı
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Başkomiser Mehmet Eray Yolal, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata veda etti.

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte iken vefat eden Başkomiser Yolal, Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım,  emniyet mensupları ve vatandaşların katılımıyla Erbaa Büyük Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Erbaa Şehir  Mezarlığı’a defnedildi. 

Mehmet Eray Yolal kimdir?                                                      

Mehmet Eray Yolal 17 Temmuz 1982 yılında Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi'nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Polis Akademisi'nde tamamladı. 2004 yılında Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra Muğla İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda komiser yardımcısı rütbesiyle göreve başladı. 2012 yılı genel atama döneminde 2. bölge hizmetini tamamlamak üzere Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Başkomiser Mehmet Eray Yolal, başarılı hizmetleri nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nca birçok defa maaş taltifi ve başarı belgesi ile ödüllendirildi. Yolal, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.



Anahtar Kelimeler:
VefatMehmet Eray Yolal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKAN ÇODUR 10 yıl önce

Allahim mekanini cennet eylesin Abim seni geç tanidim erken kaybettigim için çok üzgünüm bu durumda diyilecek söylenecek hic bir kelime yok kelimelerin kifayetsiz kaldigi dedikleri durum bu olsa gerek allahim bütün sevdiklerine sabirlar versin:(((

Avatar
Haluk AKKOYUNLU 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin Yakınlarına sabırlar versin. Bu fani dünyada çektiği acıları, sıkıntıları rabbim ahirette günahlarına kefaret sayar inşallah..

Avatar
uğu yolal 9 yıl önce

cnm amcaoğlu ALLAH(c.c) mekanını cennet eylesin

Avatar
FARUK ÇAPAR 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin tesadüfen öğrendim çok üzüldüm Muğla Emniyet Müdürlüğü Komiser Hamdi Bey Polis Merkezinde birlikte çalıştık çok değerli bir insandı mekanın Cennet olsun güzel insan nurlar içinde uyu Allah aileni sabırlar versin