Akpınar'a Bayburtlu Kaymakam

Kırşehir'in Akpınar İlçesi Kaymakamlığına atanan Bayburtlu Hicabi Aytemur görevine başladı.

Akpınar'a Bayburtlu Kaymakam
Bayburt Postası - Kırşehir'in Akpınar İlçesi Kaymakamlığına atanan Bayburtlu Hicabi Aytemur görevine başladı. Akpınar Kaymakamlığı'nın sitesinde yer alan habere göre; “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 86. maddesi ve Kaymakam Adayları Yönetmeliğinin 13. maddesi gereğince İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 14.06.2016 tarih ve 11015 sayılı yazısı ve 10.06.2016 tarihli Bakanlık Onayı ile Kırşehir’in Akpınar ilçesine atanan 101. Dönem Çanakkale Kaymakam adayı sayın Hicabi Aytemur 22.06.2016 tarihinde Akpınar’daki görevine başladı."
 
Yapılan karşılamanın ardından, Akpınar Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Aytemur, ilçe daire amirleri ile tanıştı. 
 
Hicabi Aytemur kimdir?
 
20 Aralık 1979 yılında Bayburt'ta dünyaya geldi. İlköğretim ve ortaöğretimi Bayburt'ta tamamladı. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde 3. Sınıfın sonuna kadar eğitim gördü ve bu bölümden ayrılarak İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 2003 yılında mezun oldu. Mezuniyetten sonra girdiği Türkiye İş Kurumu'nda 2012 yılına kadar memur olarak görev yaptı. 2012 yılının Mayıs ayında 101. Dönem Çanakkale kaymakam adayı olarak mülki idare sınıfında çalışmaya başladı. Adaylık süresince çeşitli il ve ilçelerde staj yaptı ve 1 yıl süreyle İngiltere'de Sheffield Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı. 31 Mayıs 2016 yılında yapılan mezuniyet töreninde asaleten görev yapacağı Kırşehir ili Akpınar ilçesine ataması yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
Hicabi Aytemur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Önder Karaoğlu 8 yıl önce

Değerli hemşehrimiz Hicabi Bey kardeşimi tebrik ediyor meslekte başarılar diliyorum.

Avatar
Mah 8 yıl önce

Helal olsun hicabiye cehd etti basardi

Avatar
MEHMET KARACA 8 yıl önce

Hicabi bey kardeşimi tebrik ediyor, kendisi ve ükemiz için hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum. Rize

Avatar
Erkan altun 3 yıl önce

Gerçekten çok değerli zeki çalışkan ve başarılı bir devlet Erkanı...
bir kaymakamda aranan bütün donanıma sahip ....DERİK...❤️