Yumak, kandil simidi ikram etti

Hz. Muhammed'in Allah'ın huzuruna çıktığı gece olan Miraç Kandili, tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da huşu içinde eda edildi.

Yumak, kandil simidi ikram etti
Bayburt Postası - Hz. Muhammed'in Allah'ın huzuruna çıktığı gece olan Miraç Kandili, tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da huşu içinde eda edildi. Beş vakit namazın farz kılındığı gecede Müslümanlar camilere akın etti. Eller açıldı, dualar edildi.

Öncesinde ise Bayburt'ta kandil simidi ikramları oldu. AK Parti Bayburt İl Başkanlığı'nın organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte İl Başkanı Fatih Yumak, Türk Dünyası Parkı ve Bayburt Üniversitesi Merkez Kampüsü önünde üniversite öğrencileri ve vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Yumak, "İslam Dünyasının kandilini tebrik ederken, kandilin dünya genelinde, huzura, kardeşliğe, barışa vesile olması temennisinde bulundu. 

Anahtar Kelimeler:
Fatih Yumak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acem 6 yıl önce

Sen millete kandil simidi ikram ederken, ABD, İngiltere, Fransa miraç gecesi Müslümanları bombaladı, sonra alkış tutunuz, iki yüzlü siyaset yapmayın,