Taşhan’da 300 kişiye iftar

Bayburt Belediyesi iftar etkinliği için geçen yıl olduğu gibi yine tarihi mekân Taşhan’ı seçti.

Taşhan’da 300 kişiye iftar
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi iftar etkinliği için geçen yıl olduğu gibi yine tarihi mekân Taşhan’ı seçti. Her gün 300 kişiye iftar yapma imkânı sunan etkinliğin giderlerini ise Bayburt Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar karşılıyor. 

Belediye personeli ile birlikte Bayburt Aşçılar Derneği (BAŞDER) Başkanı Hayrettin Uluca ve ekibinin hizmet ettiği Taşhan’da vatandaşlar 30 gün boyunca iftar yapacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mete Memiş, Ramazan ayının toplu iftar türü etkinliklerle anlamlandığını ifade ederek, Ramazan süresince iftar çadırına maddi ve manevi katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Aşıklar ve yöresel sanatçılar


Başkan Memiş, Ramazan boyunca Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri teravih namazı sonrası müzik-eğlence etkinliği düzenleneceğini söyledi.

Başkan Memiş, aşıklar ve yöresel sanatçıların katılımıyla Taşhan’da gerçekleşecek programalara tüm Bayburt halkını davet ettiğini sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emsal 10 yıl önce

Geçtiğimiz yılda yazmıştım aynı habere. Bir kuruluşun patronu cebinden para harcadığı için istediği etkinliğe kendi adı dahil her ismi verebilir ama belediye bir kamu kuruluşudur. Etkinlik ise bir dini etkinliktir. Bu yüzden kapı önündeki afişi nedense yadırgıyorum.
Not: Geçenlerde bir belediye başkanı mahyaya ismini yazdırmış :) İnanın farkı yok. (Bence)