Sarıkamış Şehitleri için mevlit okutuldu

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları tarafından Sarıkamış Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Sarıkamış Şehitleri için mevlit okutuldu
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Gençlik Kolları tarafından Sarıkamış Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanlığı’nca organize edilen programda Allahu Ekber dağlarında bundan 101 yıl önce şehit düşmüş askerler için ve tüm şehitler anısına öğle namazına müteakaip mevlit okundu ve dualar edildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak, Sarıkamış şehitlerinin düşmanla çarpışmaya fırsat bulamadan donarak can veren kahramanlar olduğunu belirterek, "Sarıkamış acısını kelimelerle tarif etmek imkânsız. Tarihini tanıyan, bilen bir millet olarak Sarıkamış şehitlerimizi asla unutmayacağız. Dedelerimizin kanlarıyla suladığı Sarıkamış'ta onlardaki inanç, kardeşlik, vatan ve namus ruhuna sahip nesiller yetiştirmeyi kendimize vazife bildik ve bununla hesap gününde Allah’ın huzuruna çıkmayı umuyoruz. Bugün burada dua ve temennileriyle bizlerin yanında olan kardeşlerimize teşekkür ediyor , Sarıkamış şehitleri ile vatan için can veren tüm şehitler için Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.