Sadrettin Elçi son yolculuğuna uğurlandı

Pendik'in sevilen iş adamlarından Bayburtlu Hüsamettin Elçi'nin oğlu Sadrettin Elçi, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Sadrettin Elçi son yolculuğuna uğurlandı
Bayburt Postası - Pendik'in sevilen iş adamlarından Bayburtlu Hüsamettin Elçi'nin oğlu Sadrettin Elçi, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Hüsamattin Elçi Cenaze töreninde yaptığı konuşmayla hem ağladı, hem de ağlattı.

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata 42 yaşında gözlerini yuman 2 çocuk babası Sadrettin Elçi'nin Fevzi Çakmak Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze töreni ile uğurlandı. Cenaze törenine, Elçi ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, CHP İstanbul eski Milletvekili Berhan Şimşek, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe, Pendik İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Balkan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Eryetiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sadrettin Elçi'nin cenaze namazını eski Pendik İlçe Müftüsü Süleyman Aktaş kıldırdı. Namazın ardından Sadrettin Elçi toprağa verilmek üzere Kurtköy'de bulunan Yeni Şehir aile mezarlığına götürüldü.

HÜSAMETTİN ELÇİ HEM AĞLADI, HEMDE AĞLATTI

Cenaze namazından önce konuşma gerçekleştiren acılı baba Hüsamettin Elçi, acımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Elçi konuşmasına şöyle devam etti; ”Bana oğlumu nasıl bilirsiniz diye sorsalar bir baba olarak ben oğlumu farklı tarif etmek isterdim. Çünkü onda farklı bir ahlak, farklı bir terbiye ve farklı bir asalet vardı. Beni bugüne kadar hiç üzmedi, bir kere bile itaatsizlik  etmedi... Bir kere önüme çıktı. O da şimdi... İlk defa önüme geçti." diye konuştu. Elçi'nin bu konuşması üzerine cenaze törenine katılanlar gözyaşlarına boğulurken, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın da gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Haber: Yusuf Saray

Anahtar Kelimeler:
Hüsamettin Elçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay kahrıman 7 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANIN CENNET OLSUN İNŞALLAH

Avatar
OKTAY atalay 6 yıl önce

Allah mekanini cennet eylesin