Minik öğrencilerden Yemen'e destek

Bayburt'ta, Kur'an kurslarında eğitim gören minikler, kumbaralarında biriktirdikleri parayı Yemen'e gönderilmek üzere İl Müftülüğüne teslim etti.

Minik öğrencilerden Yemen'e destek
Bayburt Postası - Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfınca Yemen'e yardım amacıyla başlatılan "Yemen'e Sessiz Kalma" adlı yardım kampanyasına, Bayburt'taki 4-6 yaş Kur'an kursunda okuyan 10 çocuk, kumbaralarında biriktirdikleri parayla destek oldu.

Öğrenciler, öğretmenleriyle makamında ziyaret ettikleri İl Müftüsü Hasan Başoğlu'na, biriktirdikleri bin 700 lirayı Yemen'e gönderilmek üzere teslim etti.

Başoğlu, duyarlılıklarından dolayı minik öğrenciler ile velilerine teşekkür ederek, Türk milletinin her zaman ve zeminde ihtiyaç sahiplerine el verdiğini söyledi.

Bayburt'taki 4-6 yaş Kur'an kurslarında okuyan öğrencilerin bu davranışının da bunun en güzel örneklerinden bir olduğunu belirten Başoğlu, insanlığın çetin sınavlardan geçtiği bir çağda minik öğrencilerin sergilediği davranışın çok anlamlı olduğunu kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Niyet 5 yıl önce

Niyet niyet niyet