Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuyan belli oldu

Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla Türkiye genelinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim okuma yarışması bölge finali 8 ilin katılımıyla Bayburt’ta yapıldı.

Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuyan belli oldu
Bayburt Postası - Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla Türkiye genelinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim okuma yarışması bölge finali 8 ilin katılımıyla Bayburt’ta yapıldı.

Yakutiye Camii’nde gerçekleşen yarışmaya, Ağrı, Artvin, Ardahan, Bayburt, Erzurum, Erzincan, Gümüşhane ve Kars illeri temsilcileri katıldı. İl Müftüsü Kemalettin Aksoy’un başkanlığını yaptığı komisyonda jüri üyesi olarak Müftü Yardımcısı  Yakup Koçhan, Aydıntepe İlçe Müftüsü İsmail Öztürk, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yusuf Topyay ve Yakutiye Camii Din Görevlisi Abdullah Şahin görev aldı.

Yarışmada Erzurum'un Karaçoban İlçesi’nde görev yapan Abdullah Tutuklıoğlu birinci, Gümüşhane merkez din görevlilerinden Ahmet Demir ikinci ve Ağrı Patnos’tan katılan Mehmet Babar üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren din görevlilerine çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.