Bölge ikincisi Bayburt İmam Hatip’ten

Yarışmada Bayburt İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emre Akbaş ezan okuma yarışmasında ikinci oldu.

Bölge ikincisi Bayburt İmam Hatip’ten
Bayburt Postası - İmam Hatip Liseleri Arası Hafızlık ve Ezan Okuması yarışması bölge finali Iğdır’da yapıldı. Yarışmada Bayburt İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emre Akbaş ezan okuma yarışmasında ikinci oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nce tertiplenen Bölgeler arası Ezan yarışması Iğdır’da yapıldı.

Iğdır İl Kültür Merkezi'nde yapılan yarışmada Hafızlık dalında Muş, Gümüşhane, Bayburt, Iğdır, Kars, Erzurum ve Erzincan'dan öğrenciler yarıştı. Yarışmada Erzurum Pasinler'den Mustafa Sarıgül birinci olurken, Muş'tan Mürsel Başak ikinci, Erzincan'dan Abdurrahman Aydın da üçüncü oldu.

Ezanı güzel okuma yarışmasında ise Ağrı, Gümüşhane, Erzurum, Iğdır, Bayburt, Kars, Erzincan, Bingöl, Muş ve Ardahan olmak üzere toplam 10 ilden katılan öğrenciler yarıştı. Yarışmada birinci Kars'tan Ali Güler, ikinci Bayburt'tan Emre Akbaş, üçüncü Erzurum'dan Ali Sercanlıoğlu oldu.

Yarışma, ödüllerin takdiminin ardından sona erdi.   



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.