Bayburt Valisi Cüneyt Epcim'den bayram ziyaretleri

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim'den bayram ziyaretleri

Bayburt Postası - Vali Cüneyt Epcim ile eşi Büşra Epcim, şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde şehitler için dua edildi, şehit ailelerinin bayram sevinci paylaşıldı.

Vali Epcim, ziyaretlerine Eski Hastane Caddesi üzerinde ikamet eden Şehit Fatih Kostik’in ailesi ile başladı. Kostik ailesinin bayramını tebrik eden Vali Epcim, şehidin Babası Fuat, annesi Havva ve şehidin emaneti çocukları ile buluştu. Kostik ailesinin buruk bayram sevincine ortaklık eden Vali Epcim, ziyaretleri anısına şehidin annesine çiçek takdiminde bulundu.

Ziyaret esnasında yaptığı açıklamada şehitlere minnettar olduklarını ifade eden Vali Epcim, şehit ailelerinin de her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Vali Epcim, “Devletimiz ve milletimizin bekası uğruna sürekli bedel ödeniyor. Bu bedellerden birini de sizler ödediniz. Allah sizlerden ve şehidimizden razı olsun. Her zaman sizlerin emrindeyiz. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak boynumuzun borcudur.” diye konuştu.

Vali Epcim, Kostik ailesinin bayramını tebrik ederek, sağlık ve huzur dolu bayramlar diledi.

Kostik ailesinin ardından Vali Epcim, Şehit Rıfat Altıkat’ın ailesini ziyaret etti. Gençosman Mahallesi Koruk Sokak üzerindeki ikametlerinde Altıkat ailesinin misafiri olan Vali Epcim, şehit yakınlarının bayramını kutladı.

Vali Epcim, burada da şehidin eşi Ayşe ve oğlu Metin Altıkat ile görüştü.

Ayşe Altıkat’tan sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Vali Epcim, geçirdiği koronavirüs sonrası tedavisine devam eden şehidin eşine acil şifa diledi.

Altıkat ailesi ile çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunan Vali Epcim, ailenin neşe kaynağı çocuklara bayram hediyesi dağıttı.

Ziyarette Altıkat ailesinin hanesine gurur hakimdi. Şehidin oğlu Metin Altıkat babasız büyümenin zorluklarına rağmen hiçbir zaman başlarının eğik olmadığını söyledi. Devletin her zaman yanlarında olduğunu bildiren Metin Altıkat, “Gururla göğsümüzü gere gere şehit oldu dedik. Devletimizden Allah razı olsun bu da sizlerin sayesinde oldu. Gelip gittiniz, bizleri ziyaret ettiniz. Tüm bunlar bizleri daha da gururlandırıyor. Bizleri daha çok vatan ve millet sevdalısı yapıyor. Şu an benim üç çocuğum var. Ben de varım, benim bir küçüğüm daha var. Seve seve bu vatan için şehit olmaya hazırım” diye konuştu.

Altıkat’ın sözleri üzerine Vali Epcim de mücadelenin devam ettiğini ve terör bölgelerinde Pençe-Kilit Operasyonu’nun yürütüldüğünü bildirdi. Operasyonun tarihin en büyük harekatlarından biri olduğuna dikkat çeken Vali Epcim, Türk Silahlı Kuvvetleri personeline üstün başarı temennisinde bulundu. Vali Epcim, şehitlere de Allah’tan rahmet diledi.

Ziyaret Şehit Rıfat Altıkat için dua edilmesinin ardından sona erdi.

Asker, Jandarma ve Polis ziyaretleri

Vali Cüneyt Epcim, 17. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

Vali Epcim’i 17. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı'nda Topçu Albay Zekeriya Tosun tarafından karşılandı. Vali Epcim, askerlerle tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. Ziyareti anısına Komutanlık Şeref Defterini imzaladı.

Vali Epcim daha sonra Albay Tosun ile makamında bir araya geldi. Burada Albay Tosun nezdinde tüm birlik personelinin bayramını tebrik ettiğini ifade eden Vali Epcim, Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayır ve iyilik getirmesini temenni etti. Vali Epcim, devam eden terör operasyonları dolayısıyla da Türk Silahlı Kuvvetleri personeline görevlerinde üstün başarı ve muvaffakiyetler dilediğini belirtti.

Vali Epcim, sonrasında İl Jandarma Komutanlığı’na geçti. Burada İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Yiğit tarafından karşılanan Vali Epcim, personelle bayramlaştı. Vali Epcim, bayramlaşma programına katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Komutanlık Şeref Defterini imzalamasının ardından Albay Yiğit’le makamında bir araya gelen Vali Epcim, bayram dolayısıyla tebriklerini bildirdi. Vali Epcim, benzer şekilde terör operasyonlarına katılan Jandarma personeline görevlerinde üstün başarı dileklerini yineledi. Bir süre Albay Yiğit’le bilgi alışverişinde bulunan Vali Epcim, ziyaretlerinin son durağı İl Emniyet Müdürlüğü’ne hareket etti.  

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında Vali Epcim, emniyet teşkilatı mensuplarının bayramını kutladı. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ile Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti. Merkez bünyesinde 7 gün 24 saat esasına dayalı görev yapan Güven Masası personelinden bilgi aldı. Vali Epcim,  merkezde görevli polislerin bayramını tebrik ederek, huzur dolu bayramlar diledi. Ziyaretlerinde kendisine eşlik eden heyetle yaptığı değerlendirmelerin ardından Vali Cüneyt Epcim programına devam etmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı.

Vali Cüneyt Epcim’e, 17. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Yiğit ile İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur eşlik etti.  

Huzurevi sakinleri ile bayramlaşma

Vali Cüneyt Epcim, Memnune Evsen Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bayramlaştı.

Huzurevi’nde düzenlenen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Yiğit ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Müdür Yardımcıları Senem Daştan, Bülent Koçyiğit ile  Memnune Evsen Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Murat Köse katıldı.

Huzurevi’ne gelişinde Vali Cüneyt Epcim, huzurevi sakinlerince karşılandı. Vali Epcim, karşılama dolayısıyla teşekkür ettiği merkez sakinlerine ziyareti anısına çiçek takdiminde bulundu. Karşılamanın ardından Vali Epcim ile beraberindeki heyet merkezde kalanlarla bir araya geldi. Vali Epcim, çeşitli ikramların yapıldığı buluşmada yaşlıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek birlikte nice bayramlarda buluşmayı temenni ettiğini söyledi.

Merkezdeki bayramlaşma programına katılan yaşlıların taleplerini dinleyen Vali Epcim, sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı. Bayramlaşma programı okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından dua edilmesiyle sona erdi.

Vali Epcim, yaşlılara karanfil takdimi sonrasında merkezden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.