Bayburt Belediyesi'nin Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftar programı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi. 

Bayburt Belediyesi'nin Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftar programı

Bayburt Postası - İftarın ardından bir konuşma yapan Başkan Pekmezci, “Bugün burada mübarek Ramazan ayının sonuna doğru şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir arada bulunmanın derin mutluluğu içerisindeyiz.  Hayatlarını bu milletin ve devletin bekası için veren, can verenlerin, kan verenlerin aileleriyle bir arada olmak ayrı bir mutluluk kaynağı. Onlar bayrak inmesin, ezanlarımız dinmesin, vatan topraklarına namahrem eli değmesin diye hayatlarının baharında toprağa düşen yiğitlerin sahipleri. Onlar bizim baş tacımız. Ramazan ayındayız, onlar iftarlarda, sahurlarda kandiller yansın diye, onlar ezan sesleri gök kubbeyi çınlatsın diye can verdiler. Onlar hayatlarını bu milletin geleceği ve bekası, çocuklarımızın özgürce yaşamaları için verdiler. Kendilerine minnet duyuyoruz. Şehit ailelerimizin her zaman emirlerinde ve yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, iftar soframıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ise değişik vesilelerle şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiklerini söyledi ve iftar yemeğini organize ederek şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmelerine vesile olmasından dolayı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye teşekkür etti.

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal da iftar organizasyonundan dolayı Başkan Pekmezci’ye teşekkür ederek hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından Vali Epcim, Başkan Pekmezci ve protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler. 

Programa; Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, CHP Bayburt İl Başkanı Memet Sezer, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Aslan, MHP Bayburt Kadın Kolları Başkanı Tülay İpek, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.