Bayburt Belediyesi İftar Çadırında İlk Gün

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Saray Bahçesinde Bayburt Belediyesi tarafından kurulan çadırda yüzlerce kişi iftar açtı.

Bayburt Belediyesi İftar Çadırında İlk Gün

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi'nin organizasyonuyla Saray Bahçesi'nde düzenlenen iftarda, vatandaşlar pandeminin ardından ilk defa birlikte iftar yapmanın ayrıcalığını yaşarken, iftar çadırı yoğun ilgi gördü.

İftara yarım saat kala Saray Bahçesi'nde uzun kuyruklar oluştu. Karşılıklı kurulan iki ayrı noktadan günün menüsünü alan vatandaşlar ezan vaktini bekledi.  

Bayburt Belediyesi iftar çadırında belediyenin organizasyonu ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen iftarlar ramazan ayı boyunca devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2 yıl önce

ihtiyaç sahipleri ve öğrenciler için güzel sakın ihtiyacı olmayan gidip ihtiyaç sahiplerinin hakkını yemesin ALLAH iftar verenlerden razı olsun

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

AFİYET OLSUN...

Avatar
Misafir 2 yıl önce

Hele şu bayburdlunun haline. O çadır ihtiyaç sahipleri için açıldı, karnı acıkan gelmiş. Gerçi vatandaşda fakir artık.

Avatar
Misafir 2 yıl önce

Her gün olmasada kanaatimce iftar çadırında sadece ihtiyaç sahipleri,yolcular,öğrenciler değil bu kesimler dışındaki vatandaşlarda imkanlar ölçüsünde istisnada olsa iftar yapabilmeli.Böylece hem o güzel ortam bizzat görülmüş olur hemde birlik beraberliğe katkı sağlar düşüncesindeyim.İmkanı olan kardeşlerimizde bireysel veya toplu olarak maddi katkısını yapabilir...