Bayburt Belediyesi, 1000 kişilik iftar çadırını kurdu

Bayburt Belediyesi iftar çadırını Saray Bahçesi'ne kurdu.

Bayburt Belediyesi, 1000 kişilik iftar çadırını kurdu

Bayburt Postası - Hayırsever vatandaşların katkılarıyla her gün yüzlerce kişiye iftar hizmeti sunacak olan Bayburt Belediyesi, iftar etkinliğini Saray Bahçesi’nde kurulan iftar çadırında gerçekleştirecek. 

Bayburt’ta iyiden iyiye Ramazan heyecanının hissedilmeye başladığını belirten Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Paylaşmanın, bereketin ve huzurun ayı Ramazan-ı Şerif yaklaşırken bizde hazırlıklarımızı son sürat sürdürüyoruz. Bu yıl ramazanın mutluluğunu Saray Bahçesi’nde kurduğumuz iftar çadırımızda vatandaşlarımızla paylaşmak adına hazırlıklarımızı hızla tamamlıyoruz. Çadırımız hazır, burada 1000 kişi aynı anda iftar yapabilecek. Hayırsever vatandaşlarımız Bayburt Belediyesi olarak bizlerin organizasyonunda çadırımızda iftar düzenleyebilecekler. Ramazan ayında kurulan iftar çadırını çok önemli olarak görüyoruz. Çünkü ailelerinden uzakta üniversitemizde okuyan öğrencilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve seyahat halinde olup da yolu şehrimize düşen yolcularımız gelip burada iftarlarını yapacaklar. Ben şimdiden Türkiyemize ve Tüm İslam alemine hayırlı ramazanlar diliyor, tüm vatandaşlarımızı Ramazan’ın mutluluğunu bizlerle paylaşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 2 yıl önce

Kim ne düşünür bilmiyorum ama tüm samimiyetimle söylüyorum, Türkiye'nin her yerinde kurulan ramazan çadırlarında devasa boyutta israf var.

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

HAYIRLI RAMAZANLAR AFİYET OLSUN...