Aydıntepe'de semazen gösterisi

Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu’nun hazırladığı ‘Kutlu Doğum’ programında okul öğrencilerinden oluşan semazen ekibi sahne aldı.

Aydıntepe'de semazen gösterisi
Bayburt Postası - Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu’nun hazırladığı ‘Kutlu Doğum’ programında okul öğrencilerinden oluşan semazen ekibi sahne aldı.

Okul konferans salonunda Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan  programda bir öğrenci tarafından Sezai Karakoç’un ‘Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine” adlı şiiri okundu. Okul öğrencilerinin hazırladığı “Din ve Samimiyet” konulu piyesinde sahnelendiği programda ilahiler eşliğinde gerçekleşen semazen gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Program Arif Nihat Asya’nın ‘Naat’ adlı eseri ve Hazreti Peygamber’in ‘Veda Hutbesi’nin okunmasıyla son buldu.

Öte yandan bir çok davetlinin katıldığı programı izleyenler arasında Bayburt Üniversitesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bölümü 3. sınıf öğrencileri de vardı.

Yrd. Doç. Dr. Nevzat Aydın nezaretinde programa katılan öğrenciler, programı hazırlayan ortaokul öğrencilerine hediyeler dağııtılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.