Yumak, tebrikleri kabul ediyor

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Yumak, tebrikleri kabul ediyor. Yumak’ı tebrik ziyaretine en son gelen isim ise Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren oldu. Ziyaret sırasında Başkan İbrahim Yumak’ın yanı sıra, Meclis Başkanı Fehmi Kavi, Yönetim Kurulu üyeleri Hamdi Baydemir, Mehmet Ölmez, Nazmi Mazlum ve Bünyamin Köklü de hazır bulundu. Ziyaret sırasında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, şunları söyledi: 

Yumak, tebrikleri kabul ediyor

İbrahim Yumak ve Şadan ErenBayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Yumak, tebrikleri kabul ediyor. Yumak’ı tebrik ziyaretine en son gelen isim ise Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren oldu. Ziyaret sırasında Başkan İbrahim Yumak’ın yanı sıra, Meclis Başkanı Fehmi Kavi, Yönetim Kurulu üyeleri Hamdi Baydemir, Mehmet Ölmez, Nazmi Mazlum ve Bünyamin Köklü de hazır bulundu. Ziyaret sırasında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, şunları söyledi:

 

“Bölgemizde yakın zamanda yapılan seçimlerde seçilen Başkanlarımızı ziyaret ederek hem hayırlı olsun diyor hem de varsa sorunlarını, dertlerini dinliyoruz. Bölgemizin ihtiyaçlarını öncelikli olarak belirleyerek TOBB toplantılarında dile getirmek, çözüm bulmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Bayburt bizim yakın komşumuz ve ticaret yaptığımız bir il olarak sıcak ilişkilerimiz olan bir il. Yeniden seçilen Başkanımız İbrahim Yumak ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.