Vali Şahin, gözyaşı ve dualarla uğurlandı

İstanbul Valiliği’ne atanan Malatya eski Valisi Vasip Şahin, Malatya’da gözyaşı ve dualarla uğurlandı.

Vali Şahin, gözyaşı ve dualarla uğurlandı
Bayburt Postası - İstanbul Valiliği’ne atanan Malatya eski Valisi Vasip Şahin, Malatya’da dualarla uğurlandı. Valilik konutundan ayrılmadan önce kendisini uğurlamaya gelen protokol üyeleri ve STK temsilcileri ile vedalaşan Vali Şahin’in, yeni görevinde başarılı olması için İl Müftüsü Ümit Çimen dua etti. Çimen, “Şu anda uğurladığımız sayın valimizin yeni görevinin kendisine , ailesine, milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu eyle. Yolunu izini açık eyle” diye dua etti.

2 yıldır görev yaptığı Malatya’dan ayrılan Vali Şahin’in duygulu olduğu gözlerden kaçmazken, uğurlayanlar arasında bulunan konut personeli kadınların ise gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Malatya Valiliği’ni 2 yılı aşkın süredir sürdürürken İstanbul Valiliği’ne atanan Vali Şahin, yazılı bir açıklama yaptı.

Vali Şahin, yayınladığı veda mesajında ise, “Saygıdeğer Malatyalılar, İlimizde 31 Ağustos 2012 tarihinde başladığım ve büyük bir onurla sürdürdüğüm görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. İki yılı aşkın bir süredir yaptığım görevim süresince temel amacım devletin bize sağladığı imkanlarla herhangi bir ayrım gözetilmeksizin halkımızın refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak, ilimizde kamu düzeni ve güvenini korumak, kamu hizmetlerinde etkinlik ve verimliliği artırmak, ilimizin ekonomik ve sosyal gelişmesini sağlamak için çalışmak olmuştur. Bu amaçlarımıza ulaşma çabamızda ve kamu hizmetlerinin yürütülmesinde bizden desteğini esirgemeyen ve bana sizlere hizmet etme imkânı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Başbakanımıza ve Bakanlar Kurulunun tüm üyelerine şükranlarımı sunuyorum. İlimizde görev yaptığım süre içinde Sayın milletvekillerimizin, mülki, adli ve askeri erkanın, siyasi partilerimizin, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarımızın, üniversitemizin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basınımızın ve siz Malatyalı hemşerilerimizin büyük desteğini gördüğümü şükranla ifade ediyorum. Görev yapmaktan büyük onur duyduğum Malatya’dan sizlere hizmet etmenin mutluluğu ile ayrılıyorum. Bu vesile ile tüm Malatyalı hemşerilerimize en içten duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 9 yıl önce

başarılarının devamını dileriz,sn valimiz,