Vali Kerem Al'dan, şanssız geline yardım sözü

Bayburt Valisi Kerem Al, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Halil Uysal ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'la birlikte Gençosman Köyünde incelemelerde bulundu. Vali Al, yaralıların tedavilerinin önemli ölçüde tamamladığını Erzurum'da 1 kişi, Bayburt'ta 4 kişinin tedavi gördüğünü belirterek, diğer 29 kişinin taburcu edildiğini söyledi. Olayla ilgili ev sahibinden bilgi alan Vali Al, köye geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaralı vatandaşlarla tek tek görüşen ve çöken evde incelemelerde bulunan Vali Al, daha sonra nişan gecesinde büyük bir şok yaşayan gelin Tülay Yenitürk'le görüştü. Vali Al, Yenitürk ailesine yardım ve destek sözü verdi.

Vali Kerem Al'dan, şanssız geline yardım sözü

Vali Kerem Al, Gençosman Köyüne gelerek incelemelerde bulunduBayburt Valisi Kerem Al, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Halil Uysal ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'la birlikte Gençosman Köyünde incelemelerde bulundu. Vali Al, yaralıların tedavilerinin önemli ölçüde tamamladığını Erzurum'da 1 kişi, Bayburt'ta 4 kişinin tedavi gördüğünü belirterek, diğer 29 kişinin taburcu edildiğini söyledi. Olayla ilgili ev sahibinden bilgi alan Vali Al, köye geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaralı vatandaşlarla tek tek görüşen ve çöken evde incelemelerde bulunan Vali Al, daha sonra nişan gecesinde büyük bir şok yaşayan gelin Tülay Yenitürk'le görüştü. Vali Al, Yenitürk ailesine yardım ve destek sözü verdi.

 

 

GENÇOSMAN'DA SEFERBERLİK, YARALAR SARILIYOR

BİRİ AĞIR 34 YARALI, BU EVDEN ÇIKARILDI

MUTLU BAŞLAYAN NİŞAN, BİR ANDA DEHŞETE DÖNÜŞTÜ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.