Polis, evin teras katında kumar oynayanları bastı!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, Bayburt merkezde kumar oynanan bir eve baskın yaptı.

Polis, evin teras katında kumar oynayanları bastı!

Bayburt Postası - İkametgah sahibi ve diğer üç kişi hakkında adli işlem başlatılırken, ayrıca dört şahısa "Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Aykırı Hareket Etmek’’ fiilinden de para cezası kesildi.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Camiikebir Mahallesinde bulunan bir evin teras katının yuvarlak masa ve sandalyeler koyularak kumarhaneye çevrildiğinin tespit edilmesi üzerine; adrese yapılan baskında 4 şahıs kumar oynarken yakalandı. Belirtilen adreste kumar oynanırken kullanılan 2 adet zar, 312 adet iskambil kağıdı, 3 adet kapalı kutu içerisinde iskambil kağıdı ve 5280 TL para ele geçirildi.

Yakalanan şahıslarla ilgili olarak; ikamet sahibi 1 kişi hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı. 3 kişi hakkında da kumar oynadıkları için idari işlem uygulandı. Ayrıca ikamette bulunan dört şahıs hakkında "Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Aykırı Hareket Etmek’’ fiilinden de gerekli idari para cezası uygulandı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Kumar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.