Otobüs tarlaya uçtu: 2 ölü, 28 yaralı

Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Yakup Abdal Köyü'nden 25 kişinin içerisinde olduğu, Erzincan firmasına ait otobüs Karabük’ün Eskipazar ilçesi D100 karayolu Bayındır mevkiinde tarlaya uçtu.

Otobüs tarlaya uçtu: 2 ölü, 28 yaralı
Bayburt Postası - Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Yakup Abdal Köyü'nden 25 kişinin içerisinde olduğu, Erzincan firmasına ait otobüs Karabük’ün Eskipazar ilçesi D100 karayolu Bayındır mevkiinde tarlaya uçtu. Olayda Süleyman Memiş ve eşi Meryem Memiş hayatını kaybederken 28 kişi de yaralandı.

Erzincan’dan yola çıkarak İstanbul’a cenazeye giden yolcuları taşıyan Naci Aksu idaresindeki 34 UV 4000 plakalı yolcu otobüsü bariyerleri aşarak tarlaya uçtu. Sürücüsünün uyuduğu iddia edilen kazada, otobüste 27 yolcu ve 3 otobüs personeli bulunduğu belirtildi. Bariyerlere çarpan otobüs 100 metre sürüklendikten sonra bariyerleri de aşarak yolun 5 metre altındaki tarlaya uçtu. Ters dönen otobüsten fırlayan yolcular otobüsün altında kaldı.

Yolculardan Süleyman Memiş ve eşi Meryem Memiş otobüs altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine Bolu, Karabük ve Çankırı’dan çok sayıda ambulans ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Otobüs içerisindeki yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karabük Özel Medikar Hastanesi’ne sevk edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Basaran Nihat 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin, daha dikkatli olmamız lazım, kalanlara Allah'tan sağlık diliyorum

Avatar
serkan kiyak 9 yıl önce

Bu kazada kendi ellerimle yaralıları ve o iki rahmetliyi tasidim allah rahmet eylesin