Mutlu başlayan nişan, bir anda dehşete dönüştü

Balca Köyünden Bahattin Mıcık ve Gençosman Köyünden Tülay Yenitürk’ün nişan töreni için bir araya toplanan aile fertleri büyük bir felaketin eşiğinden döndü.  İki aile ve yakınlarının bir araya geldiği Gençosman Köyünde, nişan töreninin yapıldığı iahşap binanın ikinci katı ağırlığa dayanamayarak akşam saat 20.00 sularında çöktü. İlk belirlemelere göre olayda can kaybı yaşanmazken, 32 yaralı Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuk ve kadın ağırlıklı olan göçük evden çıkarılan yaralılar arasında Tuba Mıcık'ın 5 yaşındaki oğlu Abdülkadir Mıcık ise ise ağır yanık teşhisi ile Erzurum Devlet Hastanesine sevk edildi.

Mutlu başlayan nişan, bir anda dehşete dönüştü

Yaralı yakınlarının hastane koridorlarında endişeli bekleyişi sürüyorBalca Köyünden Bahattin Mıcık ve Gençosman Köyünden Tülay Yenitürk’ün nişan töreni için bir araya toplanan aile fertleri büyük bir felaketin eşiğinden döndü.  İki aile ve yakınlarının bir araya geldiği Gençosman Köyünde, nişan töreninin yapıldığı iahşap binanın ikinci katı ağırlığa dayanamayarak akşam saat 20.00 sularında çöktü. İlk belirlemelere göre olayda can kaybı yaşanmazken, 32 yaralı Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuk ve kadın ağırlıklı olan göçük evden çıkarılan yaralılar arasında Tuba Mıcık'ın 5 yaşındaki oğlu Abdülkadir Mıcık ise ise ağır yanık teşhisi ile Erzurum Devlet Hastanesine sevk edildi.

Abdülkadir Mıcık’ın, olay anında sobadan veya soba üzerinde bulunan kaynar suyun dökülmesi ile yaralandığı tahmin ediliyor. Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların tedavisine ise devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gelişmeler ve olay yerinden (Gençosman Köyü) ilk görüntüler bu adreste olacak.

Mıcık ve Yenitürk Ailelerine geçmiş olsun diyoruz.

TÜM DETAYLAR... SON BİLGİLER...

 

 

 

 

 

 

 

 

BİRİ AĞIR 34 YARALI,  BU EVDEN ÇIKARILDI

GENÇOSMAN KÖYÜNDE SEFERBERLİK,YARALAR SARILIYOR

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.