Kop Şehitleri’ne Saygı

“Kop dağı oldu duman,Yüreğim yandı heman…”Birinci Dünya Savaşında Doğu Cephesinde Rus ordusunun durdurulmasında fevkalade önemli yeri olan, Mareşal Fevzi Çakmak Paşa’nın İkinci Plevne dediği Bayburt Kop Dağı Şehitliği Bayburt’un Kurtuluşunun 90. Yılının arifesinde, dondurucu soğuğa ve fırtınaya rağmen büyük bir katılımla ziyaret edildi.

Kop Şehitleri’ne Saygı

“Kop dağı oldu duman,
Yüreğim yandı heman…”

Birinci Dünya Savaşında Doğu Cephesinde Rus ordusunun durdurulmasında fevkalade önemli yeri olan, Mareşal Fevzi Çakmak Paşa’nın İkinci Plevne dediği Bayburt Kop Dağı Şehitliği Bayburt’un Kurtuluşunun 90. Yılının arifesinde, dondurucu soğuğa ve fırtınaya rağmen büyük bir katılımla ziyaret edildi.

Kop Şehitlerine saygı...Anma törenine, Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Bayram Uğur, Belediye Başkanı Bekir Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Üzeyir Sözen, Vali Yardımcısı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Bülent Çakar, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Yakup genç, Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bundan tam 90 yıl önce canları ve kanları uğruna aziz vatanımızı savunan ve bu uğurda şehit düşen atalarımızın anısına yapılan Kop Dağı Şehitliği bir kez daha ziyaret edilerek şehitlerimiz yad edildi.

Ruhları şad olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.