Cumhuriyet Caddesi, parkomatçılara emanet

Bayburt Merkez  Cumhuriyet Caddesi’nde parkomat uygulamasına geçiliyor. Konuyla ilgili Bayburt Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, araç trafiğini rahatlatmak ve otopark sorununu çözmek için Belediye Meclisi’nin aldığı kararla, 15 Aralık 2010 Çarşamba gününden itibaren Cumhuriyet Caddesi'nde parkomat uygulamasının başlayacağı belirtildi. Cumhuriyet Caddesi’nde araç trafiğini azaltmak ve park sorunu çözmeye yönelik Bayburt Belediyesi ekiplerince uygulanacak olan parkomat sistemi, Tuzcuzade Mahallesi Pönserek kavşağı ve Saathane Meydanı arasında kalan caddenin her iki yakasını kapsayacak şekilde uygulanacak.

Cumhuriyet Caddesi, parkomatçılara emanet

Cumhuriyet Caddesi'nde bir ilk...Bayburt Merkez  Cumhuriyet Caddesi’nde parkomat uygulamasına geçiliyor. Konuyla ilgili Bayburt Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, araç trafiğini rahatlatmak ve otopark sorununu çözmek için Belediye Meclisi’nin aldığı kararla, 15 Aralık 2010 Çarşamba gününden itibaren Cumhuriyet Caddesi'nde parkomat uygulamasının başlayacağı belirtildi. Cumhuriyet Caddesi’nde araç trafiğini azaltmak ve park sorunu çözmeye yönelik Bayburt Belediyesi ekiplerince uygulanacak olan parkomat sistemi, Tuzcuzade Mahallesi Pönserek kavşağı ve Saathane Meydanı arasında kalan caddenin her iki yakasını kapsayacak şekilde uygulanacak.

 

Açıklamada ayrıca uygulanacak olan parkomat sistemiyle 10 dakikalık ücretsiz zamanı takip eden her saat için tahsil edilecek araç park ücretinin 1 TL tutarında olacağı belirtildi. Daha önce gündeme gelen ve 15 Aralık 2010 Çarşamba gününden itibaren uygulamaya konulacak olan parkomat sisteminin, Cumhuriyet Caddesi’nde oluşan park görüntüsünü ne şekilde etkileyeceği şimdiden merakla bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.