21 Şubat hazırlıkları başladı

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıldönümü kutlamaları için ilk toplantı Bayburt Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. 21 Şubat coşkusunun yitirilmeden devam edebilmesi için yapılacak çalışmaların konuşulduğu toplantıda, kutlama programı gözden geçirilerek yapılabilecek yenilikler ve öneriler değerlendirildi. Belediye Başkanı Bekir Çetin başkanlığında yapılan komisyon toplantısına, Başkan Yardımcısı Raif Kalekahyası ve alt komisyon üyeleri katıldı.

21 Şubat hazırlıkları başladı
Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıldönümü kutlamaları için ilk toplantı Bayburt Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. 21 Şubat coşkusunun yitirilmeden devam edebilmesi için yapılacak çalışmaların konuşulduğu toplantıda, kutlama programı gözden geçirilerek yapılabilecek yenilikler ve öneriler değerlendirildi.

Belediye Başkanı Bekir Çetin başkanlığında yapılan komisyon toplantısına, Başkan Yardımcısı Raif Kalekahyası ve alt komisyon üyeleri katıldı.

21 Şubat her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak...Bu yıl yapılacak etkinlikler içerisinde, “Ermeni Mezalimi” konulu panel ve slayt gösterisi, “kahramanlık” konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları, bu yıl ilk defa yapılacak olan “öğretmenler arası” 21 Şubat’la ilgili makale yarışması, masa tenisi yarışması ve cirit müsabakaları düzenlenecek. Öğretmenler Evi’nde tertip edilecek yemek ve kapalı spor salonunda gerçekleşmesi düşünülen müzik eğlence programıyla etkinlikler sona erecek.

Komisyon üyeleri son düzenlemeleri yapmak için, ilerleyen günlerde tekrar toplanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.