Yol boyunca hırsızlık yapmış!

Kız arkadaşıyla buluşmak için otobüsle yola çıkan hırsızlık zanlısı, yolcuların ve bindiği taksinin şoförünün eşyasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı!

Yol boyunca hırsızlık yapmış!
Bayburt Postası - Zonguldak'taki kız arkadaşıyla buluşmak için İstanbul'dan otobüsle yola çıkan zanlı, seyahati boyunca hırsızlık yapınca gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan H.A. (30), Zonguldak'taki kız arkadaşıyla görüşmek için şehirlerarası otobüsle yola çıktı. Yolculara ait dizüstü bilgisayar, cüzdan ve 20 lira ile Zonguldak'ta zanlının bindiği taksinin şoförüne ait cep telefonununun çalındığı ihbarı üzerine polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Eşkali belirlenen zanlı, kent merkezinde polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A, görüntü alan gazetecilere "Ne çekiyorsunuz? Terörist miyim? Alt tarafı bir telefon buldum" diyerek tepki gösterdi. AA



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.